Strojni ometi

Ustvarjamo ravnino. Brez kompromisov.

Ometi so še vedno tisti del stavbe, kjer poleg prave izbire materialov šteje predvsem izvedba in izvedba je tista, za katero stojimo.

Izdelava strojnih  ometov je faza, ki pri gradnji hiše naredi prvi vidnejši korak naprej in skrije opečne stene, ki smo jih pred tem nekaj časa naveličano gledali.
V taki obliki, kot se na začetku ometi izdelajo, jih bomo dan za dnem gledali še nekaj desetletij, zato je pomembno, da so izdelani kakovostno.
Iz dneva v dan se trudimo, da postane naše podjetje sinonim za kakovost, na katero smo vsi zaposleni  ponosni. Skozi dolgoletno tradicijo podjetja smo se skozi vsa ta leta ogromno naučili in zaradi nenehne želje po izboljšavah in inovacijah neprestano napredovali. Z vrhunsko kakovostjo smo do sedaj prepričali že veliko število naših zadovoljnih strank.

Material

Za izdelavo strojnih ometov uporabljamo priznani material Quarzolith in Rofix, ki izhajata iz Avstrije  kjer vlada največja konkurenca na področju strojnih ometov v Evropi.
QUARZOLITH je nedavno postal prodajna številka ena.  Zato ga Priporočamo  tudi mi.

 

Kakovost ometov

Dobri ometi so izdelani iz kvalitetnih materialov, so lepi na pogled in dosegajo kar najboljšo ravnino. Za zagotavljanje takih rezultatov je potrebno predvsem veliko natančnosti, volje, znanja in izkušenj.

Vsaki naši stranki ponudimo ogled tistega objekta, ki ga trenutno strojno obdelujemo, da se lahko na lastne oči prepriča in vidi izgled naše izdelave strojnega ometa.
saj smo prepričani, da se samo na ta način lahko potencialne stranke natančno prepričajo kakšen je dober strojni omet.

Prednosti strojnih ometov

  • Narejen zelo kvalitetno
  • Primeren za vlažne prostore
  • Primeren za kleti in kopalnice
  • Z njim dosežemo ravnino
  • Brez dodatnega kitanja sten
  • Trdnost ometa
  • Gladke stene

Izvajamo

  • Enoslojni cementno mavčni strojni ometi za zaglajeno oziroma zaribano površino (Primeren za bivalne prostore, vlažne prostore in mehansko obremenjene površine)
  • Enoslojni apneno mavčni strojni ometi za zaglajeno oziroma zaribano površino (Primeren za suhe notranje prostore)
  • Dvoslojni apneno cementni strojni ometi za zaribano površino (Izgled in kvaliteta kot klasični ročni omet, primeren za notranje in zunanje površine)                                  

Kontakt

Krajši naziv: Widra d.o.o.
Daljši naziv: Widra strojni ometi d.o.o.
Naslov: Sela pri Raki 2, 8274 Raka

Gsm: 031/ 789 037
E-mail : widra@siol.net

Davčna št: 10688544
Matična št: 8614636000
Račun NLB: SI56 0284 3026 3344 898

Kontaktna oseba: Nataša Fabjančič

Widra d.o.o., Sela pri Raki 2, 8274 Raka
GSM: 031/ 789 037    E-mail : widra@siol.net

© 1991 - 2024 Vse pravice pridržane - Widra d.o.o.